Ilmalämpöpumput​

Kylmätech Oy

Ympäristö-vastuullisuus on meille tärkeää.

 Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, EU-sertifikaatit täyttäviä ja Tukesin hyväksymiä laitteita ja komponentteja, joissa on mahdollisimman pienet päästöarvot.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on Suomen suosituin lämpöpumppu muun muassa sen erittäin kustannustehokkaan hankintahinnan sekä helpon käytettävyytensä ansiosta. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti lämmittämään ja viilentämään niin omakotitaloja, lomamökkejä, toimistotiloja, autotalleja kuin taloyhtiöitäkin. 

Asumismukavuutta ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu asennetaan varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle ja sen ominaisuudet parantavat asumismukavuutta ja sisäilman laatua sekä kesäkuumalla että talven paukkupakkasilla. Lisäksi saat merkittävää säästöä lämmityskustannuksissa välittömästi asennuksesta lähtien. 

Kylmätechiltä avaimet käteen -periaatteella

Kylmätech myy ja asentaa avaimet käteen -periaatteella korkealaatuiset ilmalämpöpumput suomen olosuhteissa testatuilta ja hyviksi todetuilta merkeiltä kuten Daikin, Toshiba, Mitsubishi Electric sekä Gree. Asennamme myös muun merkkiset ilmalämpöpumput. Asennamme myös itse hankkimasi ilmalämpöpumput ja toteutamme ilmalämpöpumppujen huollot kaikille merkeille.

Tilaa meiltä veloitukseton asinatuntijan katselmuskäynti, niin katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ilmalämpöpumppu asennuksineen.