Ilma-vesilämpöpumput

Kylmätech Oy

Ympäristö-vastuullisuus on meille tärkeää.

 Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, EU-sertifikaatit täyttäviä ja Tukesin hyväksymiä laitteita ja komponentteja, joissa on mahdollisimman pienet päästöarvot.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen valinta kiinteistön lämmitykseen sekä lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Se voidaan asentaa kodin, toimiston, mökin tai muun kohteen päälämmönlähteeksi esimerkiksi suorasähköä, öljyä tai kaasua nykyisin käyttävään kiinteistöön. Lähtökohtaisesti lämmönjako tulisi olla vesikiertoinen eli patteri- tai lattialämmitys, mutta nykyään lämmönjako saadaan tehtyä myös puhallinkonvektoreilla, jotka ovat varsin varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi sähköllä lämmitettävään kiinteistöön. 

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää luonnon uusiutuvia energialähteitä

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää erittäin tehokkaasti luonnon uusiutuvia energialähteitä tuottaen ekologista lämpöä käyttökohteeseen joka 40-70% edullisemmin kuin vanha lämmitysjärjestelmä. Valitsemalla ilma-vesilämpöpumpun saavutat huomattavat säästöt lämmityskustannuksissa perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna. 

Kylmätech Oy myy, asentaa ja huoltaa ilma-vesilämpöpumput

Kylmätech Oy myy, asentaa ja huoltaa ilma-vesilämpöpumput vahvalla ammattitaidolla. Daikinin, Mitsubishi Electricin, Jäspin sekä Niben laitteet ovat saatavilla kauttamme, mutta asiantuntijuutemme kattaa myös kaikki muut merkit.

Tilaa asiantuntijamme veloituksettomalle kartoituskäynnille, niin katsotaan mikä lämpöpumppu on sinulle paras ratkaisu ja kuinka paljon siitä syntyy säästöä!