Miksi ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu lämmittää

Pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut ilmalämpöpumput lämmittävät erinomaisella hyötysuhteella vielä jopa -30°C asteessa. Laitteet on suunniteltu ja testattu pohjoisiin olosuhteisiimme, ja ovat pakkasen kestävyydeltään erinomaisia sekä vaivattomia käyttää.

Laajat puhalluskulmat jakavat lämmön tasaisesti ympäri asuntoa. Tästä on hyötyä myös kun halutaan esimerkiksi jakaa tulisijan lämpö leviämään laajemmalle.

Ilmalämpöpumpulla on myös mahdollista ylläpitää lämpöä esimerkiksi kesämökillä, harrastetilassa tai autotallissa mahdollisimman edullisesti silloinkin kun siellä ei oleilla.

Ilmalämpöpumppu viilentää

Nyt kun Suomessakin kesät ovat olleet varsin kuumia, on ilmalämpöpumpun viilennystoiminta tuonut mukavuutta oleskeluun. Tukahduttava kuumuus on myös terveyshaitta, johon ilmalämpöpumppu voi tuoda helposti helpotuksen. Tarjoamissamme ilmalämpöpumpuissa myös viilennystoiminto toimii hyvällä hyötysuhteella, ja laitteiden puhallussuunnat on ohjattavissa niin, että oleskelu olisi mahdollisimman mukavaa.

Säästät energialaskussa

Ilmalämpöpumppu säästää keskimäärin noin 25-30% energiaa asunnon lämmityksessä ja näin ollen myös vastaavasti rahaa. Samalla huoneilma pysyy puhtaampana ja raikkaampana. Nykyaikaisissa ilmalämpöpumpuissa on erittäin kehittyneet suodattimet, jotka poistavat epäpuhtauksia ilmasta ja parantavat huoneilma laatua merkittävästi. Paremmasta huoneilmasta on luonnollisesti myös hyötyä terveydelle.

Minkälainen ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppuja on nykyisin tarjolla todella kattava valikoima. Löytyy kattokasettimallisia, eli katon sisään upotettavia ilmalämpöpumppuja, sekä lattiatasoon tai kattopintaan asennettavia malleja, kanavamalleja yms. ja tietenkin tavallisimmat seinälle asennettavat mallit. Tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman asiantuntijamme kartoituskäynnin, jonka pohjalta pystymme suosittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sekä budjettiisi sopivaa lämpöpumppua.